De damesclub, leren typen in een sfeervolle ambiance. 

 

Ik hoor regelmatig van ouders van mijn cursisten dat ze zelf ook wel typeles willen! Het kan nu. Kom meedoen met de damesclub. 

Gezellig samen met een klein clubje dames blind leren typen met tien vingers? Geef je dan nu op!  We werken in een kleinschalige en gezellige setting. We combineren het nuttige met het aangename. De les duurt ongeveer 30 minuten en daarna is er nog tijd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Als je wilt natuurlijk, want wil je na de les meteen naar huis dan kan dat ook. 

Na 11 weken les volgt het examen.

 

De typecursus vindt plaats in groepjes van 2 personen. Je kunt je gezamenlijk  of individueel opgeven en samen stemmen we dan een tijd af. Wil je meedoen maar heb je geen groepje? Neem contact op met info@typenmetnina.nl voor de mogelijkheden. 

 

De nieuwe cursus start op woensdag 3 april. Je kunt meedoen van 9.00u-9.30u (met koffie-uitloop naar 9.45u). 

Cursusdata vanaf woensdag 3 april:

1e les: 3 april

2e les: 10 april

3e les: 17 april

in de meivakantie is er geen les.

4e les: 8 mei

5e les: 15 mei

6e les: 22 mei

7e les: 29 mei

8e les: 5 juni

9e les: 12 juni

10e les: 19 juni

11e les: 26 juni

12e les (examen): 3 juli

 

 

 

Ga een aantal maanden iedere week naar de typecursus in plaats van naar dat ene koffietentje! Bij mij is de koffie gratis ;-) en ik maak er graag een gezellig uurtje van.  Gun jezelf de tijd om je typevaardigheden te verbeteren en gun jezelf ook de quality time. Laten we er een klein feestje van maken ;-). 

 

Interesse? Lees hieronder dan snel verder over de damesclub!

 

 

Thuis oefen je ook nog een aantal keer per week. Iedere les kent een aantal oefeningen die je het best over de week kunt verspreiden. Je neemt voor de typecursus je eigen laptop mee. Heb je die niet? Dan kun je bij Nina informeren naar de mogelijkheden. 

Naast dat je blind leert typen (wat natuurlijk super nuttig is) is het dus ook gewoon een momentje voor jezelf. Ik doe mijn best om er voor jou een ontspannen momentje van te maken, met een lekker drankje iedere week weer iets anders lekkers erbij. 

De kosten van de cursus zijn 265,00 per cursist.

 

 

 

Lijkt je dit wat? Neem contact op met info@typenmetnina.nl

Heb je interesse maar kun je niet deelnemen aan de typecursus op bovengenoemde datums? Mail me dan voor de mogelijkheden.