De damesclub, leren typen in een sfeervolle ambiance. 

 

Ik hoor regelmatig van ouders van mijn cursisten dat ze zelf ook wel typeles willen! Het kan nu. Kom meedoen met de damesclub. 

Gezellig samen met een klein clubje dames blind leren typen met tien vingers? Geef je dan nu op!  We werken in een kleinschalige en gezellige setting. We combineren het nuttige met het aangename. De les duurt ongeveer 30 minuten en daarna is er nog zo'n 30 minuten tijd om na te kletsen en voor een kopje koffie (cappuccino/ latte macchiato) of thee met wat lekkers. Als je wilt natuurlijk, want wil je na de les meteen naar huis dan kan dat ook. 

 

Het moment van de te volgen lessen gaat in overleg. Na 11 weken les volgt het examen en dit neem ik 's avonds af, zodat we jullie diploma uitreiking met een glaasje bubbels kunnen vieren. 

 

De typecursus vindt plaats in groepjes van 3 of 4 personen. Je kunt je gezamenlijk  of individueel opgeven en samen stemmen we dan een tijd af. Wil je meedoen maar heb je geen groepje? Neem contact op met info@typenmetnina.nl voor de mogelijkheden. 

 

Ga een aantal maanden iedere week naar de typecursus in plaats van naar dat ene koffietentje! Bij mij is de koffie gratis ;-) en ik maak er graag een gezellig uurtje van.  Gun jezelf de tijd om je typevaardigheden te verbeteren en gun jezelf ook de quality time. Laten we er een klein feestje van maken ;-). 

 

Interesse? Lees hieronder dan snel verder over de damesclub!

 

 

Thuis oefen je ook nog een aantal keer per week. Iedere les kent een aantal oefeningen die je het best over de week kunt verspreiden. Je neemt voor de typecursus je eigen laptop mee. Heb je die niet? Dan kun je bij Nina informeren naar de mogelijkheden. 

Naast dat je blind leert typen (wat natuurlijk super nuttig is) is het dus ook gewoon een momentje voor jezelf. Ik doe mijn best om er voor jou een ontspannen momentje van te maken, met een lekker drankje iedere week weer iets anders lekkers erbij. 

 

Ik bied dit nu aan voor de introductieprijs van 250 p.p.

 

De damesclub gaat van start op dinsdag 24 oktober '23. 

Tijd: 18.45u-19.15u met een uitloopmoment tot 19.45u.

Lesdagen:

1e les: 24-10
2e les: 31-10
3e les: 7-11
4e les 14-11
5e les: 21-11
28-11: Geen les.
5-12: Geen les.
6e les: 12-12
7e les: 19-12
Kerstvakantie
8e les: 9-01
9e les: 16-01
10e les: 23-01
11e les: 30-01
12e les: 6-02 Examen

 

Lijkt je dit wat? Neem contact op met info@typenmetnina.nl

 

In schoolvakanties, op feest-en studiedagen is er geen les en schuift het een weekje door.