Mollertime

 

Zit je in de 1e of 2e en wil je blind leren typen met 10 vingers?

Kom dan meedoen met de typelessen van Typen met Nina! Super handig aangezien je heel wat typekilometers maakt op de middelbare school. Je krijgt 45 minuten per week les en thuis oefen je ook een aantal keer per week, dat is wel meteen een heel belangrijke voorwaarde om je diploma of certificaat te kunnen halen. Er wordt van je verwacht dat je zelf die verantwoordelijkheid neemt, maar dat gaat vast lukken als je gemotiveerd bent om aan deze cursus te beginnen.

Je hebt 11 weken les en de 12e bijeenkomst vindt het examen plaats. Richting het einde plannen we nog een lesvrije oefenweek in, zodat je thuis extra kunt oefenen. Je oefent op je eigen laptop, zodat je hier op school ook meteen veel profijt van hebt. De lessen vinden plaats in een kleine groep van maximaal 12 leerlingen. De cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Meer informatie over Nina en deze gezellige en persoonlijke typecursus vind je op www.typenmetnina.nl.  De kosten zijn 165 per persoon. 

 

De typeles zal plaatsvinden op maandag in het 11e lesuur. 

De leerlingen nemen hun eigen laptop mee, krijgen 45 minuten les en zullen ook thuis nog dagelijks 15 minuten moeten oefenen. 

Inschrijven kan via https://www.typenmetnina.nl/inschrijven

Minimum aantal deelnemers: 6

 

Rooster

Nog niet bekend.